Ποιά Είναι Η Καλύτερη Μορφή Αλόης: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.

Ποιά Είναι Η Καλύτερη Μορφή Αλόης

Η καλύτερη μορφή αλόης είναι το 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα, σαν υγιεινός χυμός. Αυτό το σταθεροποιημένο ζελέ πρέπει να είναι το κύριο συστατικό κάθε προϊόντος τοπικής εφαρμογής ή πόσιμου χυμού. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η αλόη έχει «καλό όνομα» για τις ευεργετικές ιδιότητές της εδώ και 6.000 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, όμως, μερικοί αδίστακτοι κατασκευαστές έχουν δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα στην προσπάθειά τους να εκμεταλλευτούν τον ανυποψίαστο καταναλωτή. Νοθεύουν τα προϊόντα τους με φτηνά υποκατάστατα, τα νερώνουν, ενώ προϊόντα έχουν βρεθεί να μην περιέχουν καθόλου αλόη βέρα παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς των εταιρειών παραγωγής τους. Στον αντίποδα, μια εταιρεία με παγκόσμιο κύρος και παρουσία σε 137 χώρες, η Forever Living Products, η Νο1 εταιρεία προϊόντων αλόης στον κόσμο και η πρώτη που απέκτησε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC), ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, με ιδιόκτητες φυτείες και εργοστάσια παραγωγής, έτσι ώστε να μπορεί να εγγυάται ότι προσφέρει ό,τι πιο αγνό, πιο φρέσκο και πιο ζωντανό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Λόγω της πατενταρισμένης μεθόδου σταθεροποίησης, η αλόη της Forever Living Products δεν χρειάζεται να υποστεί βρασμό και να χάσει πολύτιμα συστατικά. Έτσι, η εταιρεία προσφέρει ένα 100% σταθεροποιη-μένο ζελέ χρησιμοποιώντας φυσικής προέλευσης συστατικά, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι το ζελέ δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά, όπως μέλι και νερό, και δεν προστίθενται σ’ αυτό τεχνητά χρώματα. Έτσι, η εταιρεία προσφέρει με τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς την αγνότερη και πλουσιότερη σε περιεκτικότητα αλόη βέρα στην αγορά, κάτι που αποδεικνύεται και από έρευνες ανεξάρτητου αγγλικού φορέα (Proof, τ. 6 vo. 8, Μάρτιος 2002). http://www.humanspace.gr/...

Πηγή iator.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:

Δημιουργία Σελίδας: 23/01/2017