Τι Είναι Το Τηγάνισμα: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.

Τι Είναι Το Τηγάνισμα

Το τηγάνισμα δεν είναι εύκολη δουλειά. Για να είναι καλά τηγανισμένο το ψάρι μας δεν πρέπει να καεί, δεν πρέπει να τραβήξει λάδι, δεν πρέπει όμως να είναι και ωμό . Πρέπει να έχει τραγανή κρούστα και να είναι ζουμερό από μέσα. Φυσικά πρέπει να αποφεύγουμε τα πολλά τηγανιτά , αλλά χρειάζονται και αυτά που και που. Όταν τηγανίζουμε οτιδήποτε, χρησιμοποιούμε πάντα ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι ανθεκτικότερο από τα υπόλοιπα λίπη και έλαια (φυτικά και ζωικά) στις υψηλές θερμοκρασίες του τηγανίσματος και είναι υγιεινότερο. Το ψάρι δεν πρέπει να ακουμπάει το ένα με το άλλο ...

Πηγή epaggelmagynaika.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:

Δημιουργία Σελίδας: 27/12/2016