Τι Είναι Το Ψιλοκομμένο Ωμό Ψάρι: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.

Τι Είναι Το Ψιλοκομμένο Ωμό Ψάρι

Το ψιλοκομμένο ωμό ψάρι είναι τόσο δημοφιλές στο Περού, που υπάρχει και ημέρα αφιερωμένη σε αυτό. Το σεβίτσε πρέπει να μαριναριστεί τουλάχιστον τρεις ώρες σε όξινο υγρό, π.χ. χυμό λεμονιού. Το πιο πιθανό είναι το όνομά του να οφείλεται στη λέξη «siwichi» της τοπικής διαλέκτου των Κέτσουα ή στην ισπανική «escabeche», η οποία αναφέρεται σε φαγητό με κρέας σε ξίδι. Συνοδεύεται από τις «αχί αμαρίγιος», καυτερές κόκκινες πιπεριές, χαρακτηριστικές της περουβιανής κουζίνας. Τσία Σπόρος-υπερτροφή που μοιάζει με τον παπαρουνόσπορο. Στην ιθαγενή γλώσσα του Μεξικού σημαίνει «ελαιώδης» (ίσως λόγω της περιεκτικότητας σε ωμέγα-3 λιπαρά), ενώ είναι γνωστός και ως Salvia hispanica (...

Πηγή tovima.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:

Δημιουργία Σελίδας: 27/12/2016