Τι Είναι Οι Χοχλιοί Μαγείρεμα

Οι χοχλιοί είναι πλέον έτοιμοι για μαγείρεμα. Εκτέλεση 1. Απλώνουμε 2-3 κουταλιές αλάτι σε ένα τηγάνι και τοποθετούμε τους χοχλιούς «αμπούμπουρα» (με τη μούρη προς τα κάτω). (χρόνος 2 Δ ) 2. Οταν σταματήσουν οι χοχλιοί να «τραγουδούν» (να τσιτσιρίζουν), προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε καλά. (χρόνος 3 Δ ) 3. Τους αφήνουμε να τηγανιστούν για μερικά λεπτά και μετά ρίχνουμε στο τηγάνι το ξίδι και το αρισμαρί και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. (χρόνος 20 Δ -25 Δ ) 4. Οι χοχλιοί είναι έτοιμοι να σερβιριστούν σε βαθιά πιατέλα με όλη τους τη σάλτσα. Η συνταγή προέρχεται από το βιβλίο «Κρητική παραδοσιακή κουζίνα- Το θαύμα της κρητικής διατροφής» των Μαρίας και Νίκου Ψιλάκη....

Πηγή tovima.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα: