Τι Είναι Το Ροσμπίφ

Το ροσμπίφ είναι ιδανικό για τραπέζι με αρκετά άτομα. Αλλά μην το φοβάστε, ψήστε το και φάτε το σε κρύες φέτες επί πολλές μέρες, είναι νοστιμότατο. Υλικά 1,5 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο τυλιχτό σε δίχτυ 4 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές γλυκού δεντρολίβανο τριμμένο 1 κουταλιά γλυκού θυμάρι ξερό 1 κουταλιά γλυκού μαϊντανό Αλάτι και πιπέρι 4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να βάλει το κρέας ροσμπίφ σε δίχτυ Κόψτε τα 2 σκόρδα σε λωρίδες -Ανοίξτε το κρέας με μαχαίρι και χώστε το σκόρδο σε διάφορα μέρη Τα υπόλοιπα 2 σκόρδα λιώστε τα σε γουδί -Προσθέστε τα μυρωδικά, δεντρολίβανο, θυμάρι, μαϊντανό και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ Ανακατέψτε καλά όλα αυτά τα υλικά με ένα πηρούνι και περιχύστε όσο καλύτερα μπορείτε το ροσμπίφ Βάλτε το στο ψυγείο για 2-3 ώρες και ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Ψήστε το ροσμπίφ σε ταψάκι, μαζί ...

Πηγή iefimerida.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα: