Τι Είναι Η Σάλτσα Πιπεριών: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.

Τι Είναι Η Σάλτσα Πιπεριών

Η σάλτσα πιπεριών είναι απλή, εξαιρετικά αρωματική, γευστικά έντονη και ξεχωριστή. Καθότι δημοφιλής, εύκολα θα μπορούσε κάποιος να την χρησιμοποιήσει σε εσκαλόπ, σε ribeye, ή και σε διάφραγμα, κομμάτια που έχουν βέβαια κρεάτινες γευστικές εντάσεις. Όμως στην πραγματικότητα εκεί θα καπελώσει την πρώτη ύλη, πράγμα που γαστρονομικά δεν είναι και το πιο “σωστό”, ανεξάρτητα από γούστα βέβαια που μας κάνουν συχνά να προσπερνάμε τους κανόνες. Η ιδανική χρήση της σάλτσας πιπεριών, δεοντολογικά είναι “εφ’ ω ετάχθη” και αυτό είναι το εκλεκτό πλην άψυχο μοσχαρίσιο φιλέτο, προκειμένου να το μεταρέψει από ένα εύκολο γευστικά κομμάτι, που επιλέγουν κυρίως όσοι δεν πολυξέρουν από κρέας, σε μια μικρή γκουρμέ γιορτή με εντάσεις! Βέβαια με βάση το ότι η σάλτσα αυτή καταφέρνει με απλό τρόπο να κάνει ένα ουδέτερο αλλά μαλακό κομμάτι κρέατος, να αποκτήσει προσωπικότητα και χαρακτήρα, εύκολα θα έβλεπα και έναν συνδυασμό της με χοιρινό ψαρονέφρι ή και ψητό στήθος κοτόπουλου, χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο εκ των δύο πάντως. Έτσι για να σας βάζουμε ιδέες να παραβείτε τους “κανόνες”. Να επισημάνουμε εδώ ότι η σάλτσα δεν είναι τόσο στη λογική του “καυτερού”, ...

Πηγή caruso.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:

Δημιουργία Σελίδας: 09/01/2017