Τι Είναι Το Να Σερβίρεις Φρεσκοψημένο Κρέας: Συλλέξαμε την καλύτερη πηγή για αυτό το θέμα και σας την παραθέτουμε μαζί με άλλες πληροφορίες.

Τι Είναι Το Να Σερβίρεις Φρεσκοψημένο Κρέας

Το να σερβίρεις φρεσκοψημένο κρέας είναι λάθος. Αν αφήσεις το κρέας να «ξεκουραστεί» μετά το μαγείρεμα, θα πετύχεις πολύ καλύτερη υφή και γεύση. 6. Μια στρώση απο φέτες λεμονιού ανάμεσα στο ψάρι και το γκριλ όχι μόνο εμποδίζει το ψάρι απο το να κολλήσει στη σχάρα αλλα προσθέτει και ιδιαίτερη γεύση. 7. Πασπάλισε τα πράσινα λαχανικά με λίγο αλάτι για να αποφύγεις το να κολλάνε στο μαχαίρι σου. 8. Αν θες να κάνεις το βούτυρο να μαλακώσει γρήγορα χωρίς να λιώσει, χρησιμοποιήσε αυτό το τρικ: Βάλε ένα ποτηρι νερό στον φούρνο μικροκυμάτων και ζέστανε το λίγο. Έπειτα, αφαίρεσε το νερό και τοποθέτησε το ποτήρι πάνω απο το κομμάτι βούτυρο. Το βούτυρο κάτω απο το ποτήρι θα αρχίσει να μαλακώνει και θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις. 9. Το κρασί μπορεί να παραμείνει φρέσκο για μερικές μέρες αφού το ανοίξεις. 10. Το να βάζεις υπερβολικά πολύ φαγητό στο τηγάνι είναι πιθανότατα ένα απο τα συχνότερα μαγειρικά λάθη. Αν θες να έχεις μαλακό, ζουμερό κρέας αντ για σκληρό και στεγνό κρέας, άσε αρκετό χώρο ανάμεσα στα κομμάτια. 11. Όταν ψήνεις κάτι στον φούρνο, είναι καλύτερο να προσθέσεις τυρί 5 λεπτά πριν αφαιρέσεις το φαγητό απο τον φούρνο. Ειδάλλως, θα καεί και θα μετατραπεί σε μια σκληρή κρούστα που είναι αδύνατον να μασήσεις. 12. Τοποθέτησε μια πετσέτα κουζίνας κάτω απο ξύλο κοπής για να μην σου γλιστράει δεξιά-αριστερά. 13. Οι πατάτες θα πρέπει να «λιώνονται» μόνο με ζεστό γάλα. Το κρύο γάλα θα τις μετατρέψει σε γκρι. 14. Αν θες να βράσεις πολλά αυγά, μην βάζεις κατσαρόλα, βάλε τα στον φούρνο. 15. Αν χρειάζεσαι μαγιονέζα αλλά δεν θες να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάρεις μια, απλά ανακάτεψε 1 αυγό με 150 ml ελαιόλαδο. Δες όλα τα σχόλια url_encoded http%3A%2F%2Fwww.neolaia.gr%2F2016%2F10%2F16%2F14-eksypna-kolpa-gia-na-katakthseis-to-mageirema%2F , , # # # # #...

Πηγή neolaia.gr >>>

Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:

Δημιουργία Σελίδας: 23/01/2017