-
-
-
-
-
-
Home - Επικοινωνία - Προσωπικά Δεδομένα
Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.
Πηγή epirus-tv-news.gr >>>
Χρήστες που ενδιαφέρθηκαν για το παραπάνω βρήκαν χρήσιμα και τα:
Ποιά Είναι Η Διαδικασία Δεµατιάσµατος
Η διαδικασία δεµατιάσµατος είναι αυτόµατη ή και όχι. Σύνοψη: Το Continuous Baling System της Lely είναι ένα επίτευγµα της µηχανικής και ξεχωρίζει επειδή είναι η πρώτη χορτοδετική αδιάκοπου µεταβλητού θαλάµου χωρίς θάλαµο τροφοδοσίας. Η υδραυλική ισχύς κινεί τα µηχανικά µέρη υπό το άγρυπνο «βλέµµα» του ηλεκτρονικού συστήµατος µε στόχο την απρόσκοπτη διαδικασία παραγωγής δεµατιού. Η Lely αναφέρει ότι τα επτά πρωτότυπα που λειτουργούν στη Βόρεια Αµερική και στην Ευρώπη δεν παρουσίασαν ιδιαίτερα προβλήµατα το 2015, όπως και το µηχάνηµα της δοκιµής µας. Το επόµενο βήµα είναι η τελειοποίηση, καθώς πολλές µονάδες που δεν έχουν µπει ακόµα στη µαζική παραγωγή θα χρησιµοποιηθούν από πελάτες για τον φετινό θερισµό, προτού ξεκινήσει η κανονική παραγωγή τους το 2017. Κείμενο από το περιοδικό Profi, μηνός Ιουλίου –Αυγούστου ...
Πηγή agronews.gr >>>
Το IQOS είναι η νέα τάση και ήδη προκαλεί αίσθηση, γιατί η καθηµερινότητά µας αλλά και οι σύγχρονες απαιτήσεις της ζωής µάς ωθούν να βρίσκουµε λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή µας χωρίς να περιορίζουµε τις επιθυµίες µας. Υπάρχουν εµπεριστατωµένα στοιχεία µε τα ακριβή οφέλη για έναν καπνιστή; Η Philip Morris International (PMI) έχει δεσµευτεί να αναπτύξει προϊόντα µειωµένου κινδύνου εδώ και µία δεκαετία, και από το 2008 έχει επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατοµµύρια δολάρια στην ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου από καινοτόµα προϊόντα που έχουν σκοπό να αναπαράγουν τις αισθητηριακές και γευστικές ιδιότητες του τσιγάρου, ενώ θα παράγουν ένα αερόλυµα που θα είναι σηµαντικά λιγότερο βλαβερό από τον καπνό του τσιγάρου. Παράλληλα, έχει στελεχώσει µια ειδική οµάδα µε πάνω από 300 επιστήµονες και µηχανικούς/ σχεδιαστές από τους πιο σηµαντικούς επιστηµονικούς κλάδους, οι οποίοι εργάζονται στις παγκόσµιας κλάσης εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Neuchatel της Ελβετίας και στη Σιγκαπούρη. Αυτή τη στιγµή, η εταιρεία έχει κατοχυρώσει πάνω από 1.000 πατέντες και έχει καταθέσει αιτήσεις για ακόµη 2.000 εφαρµογές σχετικές µε την εξέλιξη νέων δυνητικά µειωµένου κινδύνου προϊόντων. Επενδύοντας, λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια στην έρευνα πάνω στο συγκεκριµένο τοµέα, έχει στη διάθεσή της και δηµοσιεύσει σε επιστηµονικά έντυπα αποτελέσµατα ερευνών και εργαστηριακών ελέγχων που πιστοποιούν τη µειωµένη παραγωγή επικίνδυνων παραγώγων και τη µείωση του κινδύνου. Όλα συγκλίνουν στο ότι δίνεται πλέον η δυνατότητα στους καπνιστές (οι οποίοι σύµφωνα µε τον Παγκόσµιο Οργανισµό Υγείας θα ανέρχονται σε περισσότερους από 1,1 δισ. παγκοσµίως το 2025) να αλλάξουν τη ζωή τους στρεφόµενοι σε εναλλακτικά προϊόντα µειωµένου κινδύνου. Ένα τέτοιο προϊόν είναι το IQOS. Παρόλα αυτά, προτού προβούµε σε οποιουσδήποτε ισχυρισµούς αυτού του είδους προς τους καταναλωτές, θα αξιολογήσουµε προσεκτικά το σύνολο των δεδοµένων που προκύπτουν από τις σχετικές επιστηµονικές µελέτες, για να διαπιστώσουµε κατά πόσο τεκµηριώνεται η µείωση της έκθεσης ή του κινδύνου. Οποιοιδήποτε ισχυρισµοί αυτού του είδους ενδέχεται επίσης να υπόκεινται σε κρατικές διαδικασίες ελέγχου και έγκρισης, όπως ισχύει σήµερα στις ΗΠΑ. Σε ποιες χώρες έχει ήδη δοκιµαστεί; Ποια ήταν εκεί η ανταπόκριση του κόσµου; Από το 2014 κυκλοφορεί στην Ιαπωνία και την Ιταλία και στη συνέχεια κυκλοφόρησε και στην Ελβετία, τη Γερµανία, την Πορτογαλία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Ρουµανία, τη Δανία και το Μονακό. Εδώ και λίγες εβδοµάδες ήρθε και στην Ελλάδα. Η ανταπόκριση του κόσµου ήταν πραγµατικά εντυπωσιακή στις χώρες αυτές, αλλά και στη χώρα µας τα πρώτα δείγµατα που έχουµε είναι πολύ θετικά. Μας δείχνουν ότι ο κόσµος θέλει να το «αγκαλιάσει», να το κάνει µέρος της καθηµερινότητάς του και να ζήσει την πραγµατική εµπειρία του καπνού. Ποιο είναι το µέλλον του τσιγάρου σήµερα; Κανείς δεν µπορεί να γνωρίζει µε σιγουριά ποιο είναι το µέλλον του τσιγάρου. Στόχος της PMI είναι σε λίγα χρόνια όλοι οι σηµερινοί καπνιστές να έχουν στραφεί στα εναλλακτικά του τσιγάρου προϊόντα µειωµένου κινδύνου. Η µέχρι σήµερα ανταπόκριση των καπνιστών µάς κάνει να αισιοδοξούµε ότι θα τον πετύχουµε, µας δείχνει ότι οι καπνιστές που συνεχίζουν να επιλέγουν να καπνίζουν θέλουν να έχουν ένα εναλλακτικό προϊόν µειωµένου κινδύνου. Άρα τόσο το IQOS όσο και τα άλλα προϊόντα που αναπτύσσει η PMI έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον κόσµο µας για πάντα.
Πηγή synpeka.gr >>>
Η ΒΡΑ είναι ύποπτη για βλάβες στο συκώτι, στα νεφρά, το αμυντικό σύστημα του οργανισμού,διαβήτη τύπου ΙΙ και καρκινογενέσεις. Έχουν αποσυρθεί απο την ΕΕ, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και Αυστραλία τα πλαστικά μπιμπερό από ΒΡΑ . Κρεατικά στα κάρβουνα Κρέατα και προϊόντα κρέατος που υπερψήνωνται στα κάρβουνα το λίπος στην υψηλή θερμοκρασία της φλόγας λιώνει αντιδρά με ανθρακούχες ενώσεις και σχηματίζει καρκινογόνες ουσίες που απορροφώνται από το κρέας. Το ίδιο συμβαίνει και για το καρβουνιασμένο κρεας. Τα τμήματα του καρβουνιασμένου κρέατος πρέπει να αφαιρούνται και το κρέας πρέπει να ψήνεται σε απόσταση απο την φλόγα ή χρήση ηλεκτρικής συσκευής. Αφλατοξίνες Γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα, τυρί κλπ, σπόροι, ξηροί καρποί εάν δεν παστεριοποιηθούν κατάλληλα ή οι ξηροί καρποί και σπόροι αποθηκευτούν σε χώρους υγρούς και θερμούς αναπτύσσονται μύκητες που παράγουν μυκοτοξίνες τις αφλατοξίνες που ενοχοποιούνται για καρκίνο του ήπατος. Δυστυχώς εδώ ο καταναλωτής είναι εντελώς απροστάτευτος και επιτείνεται με την απουσία συστηματικών ελέγχων. Υπολείμματα φυτοφαρμάκων Τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων αποτελούν πρόβλημα λόγω της μη συμμόρφωσης των αγροτών και της απουσίας ελέγχων από την πολιτεία. Τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων είναι ύποπτα για βλάβες στο ορμονικό σύστημα του οργανισμού ,το κεντρικό νευρικό σύστημα και για καρκινογενέσεις. Τα αυξημένα ποσοστά καρκινογένεσης τα τελευταία χρόνια μεταξύ των αγροτών οφείλεται στην χρήση φυτοφαρμάκων χωρίς προφυλάξεις (γάντια, στολές, μάσκες κλπ). Η απουσία ελέγχων από την πολιτεία καθιστά τους καταναλωτές απροστάτευτους απο τους κινδύνους που εγκυμονούν τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων των οποίων οι επιπτώσεις εμφανίζονται αργότερα.Μια συμβουλή προς καταναλωτές είναι να πλένουν καλά τα τρόφιμα αυτά, να ξεφλουδίζουν όσα ξεφλουδίζονται, να καταναλώνουν προϊόντα εποχής οχι θερμοκηπίου και σε περιπτώσεις βιολογικά προϊόντα. Ακρυλαμίδη Περισσότερο από δέκα χρόνια πριν στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας ανακοίνωσαν Σουηδοί επιστήμονες οτι αμυλούχα τρόφιμα που θερμαίνονταν σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 150 βαθμών Κελσίου σχηματίζονταν μια ουσία την ακρυλαμίδη και μάλιστα όσο υψηλότερη ήταν η θερμοκρασία τόσο μεγαλύτερη η ποσότητα της παραγόμενης ακρυλαμίδης. Έτσι παξιμάδια, δημητριακά πρωινού, κουραμπιέδες, τηγανητές πατάτες, φρυγανιές, τσίπς κάθε κατηγορίας, ποπ κόρν, κλπ κατά το ψήσιμο σχηματίζεται ακρυλαμίδη, η οποία θεωρείται ύποπτη καρκινογενέσεων. Η ακρυλαμίδη δεν υπάρχει στα τρόφιμα που αναφέρθηκαν, αλλά σχηματίζεται κατά το ψήσιμο από αντίδραση αμυλούχων συστατικών με το αμινοξύ ασπαραγίνη. Οι βιομηχανίες τροφίμων προσπαθούν να περιορίσουν το ποσοστό ακρυλαμίδης στα τρόφιμα είτε μειώνοντας την θερμοκρασία είτε με διάφορες άλλες μεθόδους. Το φαινόμενο παρακολουθείται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων. Οι επιπτώσεις στον οργανισμό από τα τρόφιμα αυτά, δεν εμφανίζονται άμεσα αλλά χρόνια αργότερα, καλό θα είναι όμως να περιορίζουμε την κατανάλωση των προϊόντων αυτών ,να καταναλώνουμε τρόφιμα με αντικαρκινική δράση ,και να καταναλώνουμε τρόφιμα με πολλές φυτικές ίνες διότι διευκολύνουν τις κενώσεις και έτσι αποβάλλονται οι καρκινογόνες ουσίες πριν απορροφηθούν από το παχύ έντερο. Η αντικαρκινική δράση κατηγοριών τροφίμων θα δημοσιευθεί σε επόμενο κείμενο. Dr. Νίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Π.Πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Χημικών Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. πηγή: medicalland....
Πηγή etolikomep.blogspot.gr >>>